// Vodafone Zlepšujeme - potřetí

O víkendu mě Vodafone v souvislosti se začátkem nového zúčtovacího období (u mě 16. v měsíci) konečně převedl na jejich nový systém. Ihned po přihlášení se Vodafone omlouval:

Dobrý den, převedli jsme Váš zákaznický účet na zcela nový systém, který přináší větší flexibilitu v aktivaci služeb a lepší kontrolu výdajů. Protože jde o komplexní změnu, načítání některých položek v internetové samoobsluze může probíhat pomaleji. Prosíme o trpělivost. Usilovně pracujeme na tom, aby systém běžel co nejrychleji a bezchybně. Děkujeme za pochopení. Váš Vodafone

Jediné, co jsem v systému v ten okamžik postrádal, bylo vyúčtování (ale v pohodě - byl víkend). V pondělí se vyúčtování objevilo a šlo ihned uhradit platební kartou. Trochu jim vázla informace o zpracování platby. SMSka s potvrzením dorazila vzápětí. Informace v samoobsluze se objevila s denním zpožděním dnes ráno.

Takže v současné době jsem převeden na nový systém, web ukazuje všechno, co by (aspoň podle mě) ukazovat měl. S rychlostí je to zhruba stejné jako předtím. Z hlediska vzhledu doznal web samoobsluhy menších designových změn, informačně zůstává při starém. Zobrazuje prakticky stejný graf o vyčerpání volných jednotek jako stará verze.

Jediná výrazná změna po přechodu na nový systém je možnost aktivovat si nějaký balíček okamžitě a nikoliv až k dalšímu zúčtovacímu období, což je velmi příjemná změna. Zatím jsem na paušálu moc krátce na to, abych mohl referovat o tom, jak moc je to výhodné/nevýhodné, nicméně podle předběžných odhadů jsem na tom stejně jako s předplacenkou, když vezmu v úvahu dotovaný telefon. Jelikož ale původní nabitá karta přestala existovat (tj. včetně slev, viz), tak stejně nemá cenu to řešit :-)

Zanechte komentář …



V A K E N
  • E-mailová adresa nebude zveřejněna.
  • Formátování:
    //kurzíva//  __podtrženě__
    **tučně**  ''pevná šířka''
  • Odkazy:
    [[http://example.com]]
    [[http://example.com|Text odkazu]]
  • Citace:
    > Toto je citace. Nezapomeňte na mezeru před textem: "> "
  • Kód:
    <code>Toto je nespecifikovaný zdrojový kód</code>
    <code [lang]>Toto je kód v [lang]</code>
    <code php><?php echo 'example'; ?></code>
    Dostupné: html, css, javascript, bash, cpp, …
  • Seznamy:
    Odsaďte text dvěma mezerami a použijte * pro
    každou nečíslovanou položku a - pro číslovanou.