// We Will Rock You muzikál bude (možná) v Čechách

Včera se na oficiálních stránkách skupiny Queen objevila informace, že muzikál We Will Rock You na motivy hudby právě kapely Queen, který letos oslavil 10 let své existence, rozjede historicky první sérii vystoupení po světě. Podle informací v tiskové zprávě se toto turné zastaví i v České republice, a to někdy v rozmezí dubna až května příštího roku. Po Mamma Mia! (který je ještě o něco starší) tak do Čech zavítá další muzikál z Londýnského West Endu.

Zhruba před dvěma lety jsem měl možnost muzikál vidět během stringologické konference přímo v jeho mateřském Dominion Theatre v Londýně. Ještě nikdy jsem neviděl lidi „pařit“ v divadle. Představení je strhující a ještě před závěrečnou děkovačkou zvedlo diváky ze sedadel. Pokud máte rádi hudbu Queen, rozhodně doporučuji navštívit. Dá se vcelku logicky předpokládat, že se představení odehrají v pražské O2 Aréně a cenu nejdražšího lístku odhaduji na 1700 - 2000 Kč (V Londýně stál nejdražší lístek asi 60 liber v sobotu večer, bez poplatků za zprostředkování, zde musíte připočíst náklady na tour a nenažranost O2 Arény). Jazykové bariéry se nebojte, děj není těžké pochopit. Navíc, Mamma Mia! byla v Praze s titulky.

Update (10.9.): Představení budou v Praze čtyři, a to ve dnech 26. – 28. dubna 2013 (v sobotu dvě). Lístky jsou v prodeji v síti Sazkaticket od 17. září.

Další čtení:

Zanechte komentář …



M E I H​ S
  • E-mailová adresa nebude zveřejněna.
  • Formátování:
    //kurzíva//  __podtrženě__
    **tučně**  ''pevná šířka''
  • Odkazy:
    [[http://example.com]]
    [[http://example.com|Text odkazu]]
  • Citace:
    > Toto je citace. Nezapomeňte na mezeru před textem: "> "
  • Kód:
    <code>Toto je nespecifikovaný zdrojový kód</code>
    <code [lang]>Toto je kód v [lang]</code>
    <code php><?php echo 'example'; ?></code>
    Dostupné: html, css, javascript, bash, cpp, …
  • Seznamy:
    Odsaďte text dvěma mezerami a použijte * pro
    každou nečíslovanou položku a - pro číslovanou.