Zápisník

<< 1 2 3 4 ... 13 >>

  1. Osprey Poco (2020) - jak jsem vybíral dětskou krosnu

    Ne vždy a všude se dostanete nebo chcete dostat s dětským kočárkem. I když máte kočárek se třemi nafukovacími koly, na chození v obtížnějším terénu se hodí dětské nosítko. V kojeneckém věku manduka, v pozdějším věku (kdy už dítě dokáže samo sedět) spíš dětská krosna.

    První rok dovolených jsme absolvovali …

  2. Jak na výpis z úvěrových registrů online skoro zadarmo

    Díky některými lidmi nenáviděné evropské směrnici GDPR už nemusíte platit za výpis z úvěrových registrů správci registru, společnosti CRIF - Czech Credit Bureau, popř. sdružení Solus za to, že evidují vaši historii úvěrového chování. V rozumné míře (uvádí se jednou za rok) si můžete zažádat o výpis na základě práva na …

  3. Dal jsem PayPalu sbohem

    Dneska jsem zrušil účet na PayPalu. Měl jsem jej od roku 2009. Tehdy to byla jedna z možností, jak platit bezpečně na světovém internetu a nedávat tak každému webu na potkání údaje o jedné jediné platební kartě, kterou člověk v té době měl, protože bankovní poplatky byly standardem za všechno …

  4. Můj hudební rok 2020

    Kulturní svět byl v roce 2020 hodně zasažen koronavirovou pandemií a tak došlo na přesun (v tom lepším případě) nebo i rušení celých turné. Jako výsledek toho všeho jsem stihl jen jeden muzikál a jeden koncert. Zbytek hudební kultury zajišťovalo Spotify a YouTube.

    The Greatest Show - Live in Concert

    Možná …

  5. Nové album Helloween přijde příští rok

    Dlouho očekávané řadové album německých Helloween je tu co nevidět. Skupina, která před 3 roky spojila síly s původními zpěváky Kaiem Hansenem a Michaelem Kiskem, vydá v této jedinečné sestavě řadové album. Dnes to oznámili na sociálních sítích.

    První singl s názvem Skyfall vyjde 2. dubna 2021. Celé album potom …

<< 1 2 3 4 ... 13 >>