// Nový vzhled

Celkem dlouho jsem odolával bezpečnostním hláškám ohledně aktualizací DokuWiki, na které provozuji zdejší stránku. Updaty jsem odkládal hlavně kvůli množství zásahů, které jsem do kódu za účelem různých vylepšení udělal. Mergování těchto změn se stalo se zvyšujícím počtem změn v distribuci DokuWiki dost obtížné.

Před 2 týdny jsem si řekl dost a rozhodl se s tím něco dělat. Všechny úpravy jsem zahodil a stránky přenesl do nové instalace DokuWiki a postupně doplnil nezbytné pluginy. Blogovací plugin jsem nahradil za schopnější BlogTNG, jako šablonu jsem použil mnml-blog. Časem třeba dojde i na vlastní design.

Samozřejmě jsem neodolal, a několik úprav do kódu pluginu a templaty udělal (hlavně podporu pro dvojjazyčný web). Ale od minule jsem trochu zestárl a zmoudřel a kód DokuWiki je zatím netknutý, takže to nebrání hladkým updatům :-). Navíc jsem zúročil své nabyté zkušenosti s „lepšími“ verzovacími systémy a úpravy si vedu v paralelní branchi k updatům z oficiálních zdrojů. Postupně to tu dolaďuji, hlavně doplňuji chybějící české lokalizace v pluginech a templatě.

A až tohle všechno dodělám, dojde i na responzivní layout :-).

Zanechte komentář …



M V​ I Z Y
  • E-mailová adresa nebude zveřejněna.
  • Formátování:
    //kurzíva//  __podtrženě__
    **tučně**  ''pevná šířka''
  • Odkazy:
    [[http://example.com]]
    [[http://example.com|Text odkazu]]
  • Citace:
    > Toto je citace. Nezapomeňte na mezeru před textem: "> "
  • Kód:
    <code>Toto je nespecifikovaný zdrojový kód</code>
    <code [lang]>Toto je kód v [lang]</code>
    <code php><?php echo 'example'; ?></code>
    Dostupné: html, css, javascript, bash, cpp, …
  • Seznamy:
    Odsaďte text dvěma mezerami a použijte * pro
    každou nečíslovanou položku a - pro číslovanou.